Online Eğitim Çalıştayı

11 Eylül 2021

Erzurum Teknik Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından öğretim üyelerinin/elemanlarının örnek uygulamaları üzerine konuşmak ve online eğitim sürecini bilimsel düzeyde tartışmak amacıyla yüzyüze bir çalıştay düzenlenecektir. ETÜ bünyesinde ders yürüten bütün öğretim üyelerimiz/elemanlarımız bu sürecin bir parçası olarak, aşağıda verilen linkten online eğitim bağlamında çeşitli konulardaki iyi uygulamaları ve kuramsal tartışmaların yer aldığı metinleri/sunuları çalıştay düzenleme kuruluna göndererek sunabilirler. 29 Eylül 2021 Çarşamba günü saat 09:30'da ETÜ rektörü sayın Prof. Dr. Bülent ÇAKMAK'ın açılış konuşmaları ile başlayacak olan çalıştayla ilgili bilgilere ve çalıştay programına internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

Konu Başlıkları:

1 - Online Derslerin Hazırlık Süreci ve Online Ders İçeriklerinin Oluşturulması

2 - Senkron Derste Öğrenci Motivasyonu

3 - Senkron Ders İçi Değerlendirme ve Dönem İçi Değerlendirme Uygulamaları (Biçimlendirici - formative)

4 - Dönem Sonu Değerlendirme Tartışmaları

Çalıştay İnternet Sitesi: